21 січня, 16:44

На Житомирщині на вимогу депутатів від ВОЛІ прокуратура поновила розслідування у справі розкрадання 27 га землі (ДОКУМЕНТ)

На Житомирщині на вимогу депутатів ВОЛІ Гришковецької селищної ради поновили розслідування по факту  незаконної передачі у приватну власність членам фермерського господарства «Верболози» 27 гектарів землі загальною вартістю 6,4 млн гривень. Наразі заступник прокурора Житомирської області скасував постанову слідчого про закриття справи, а всі матріали передано до слідчого відділу Бердичівського ВПГНП в області для подальшого розслідування. 

Про це стало відомо з відповіді заступника прокурора О. Мостиховського на звернення депутатів до Прокуратури Житомирської області.

На думку депутатів,  невиключено, що існують факти недотримання законної процедури виділення земельної ділянки фермерському господарству та підроблення документів посадовими особами з метою отримання неправомірної вигоди.

Зокрема, в оборудці могла бути задіяна тодішня голова Гришковецької селищної ради Зоя Стаднік. Окрім цього, контроль над землею отримала фактично одна особа – Олександр Доманський, член партії «Народний фронт».

Зазначимо, що у 2017 році вже було порушено кримінальну справу за фактом підробки витягу з рішення Гришковецької селищної ради про передачу 27 гектарів землі, проте невдовзі цю справу закрили.

Поділитися новиною:
Поділитися