27 січня, 18:10

Семен Кривонос: Юрій Дерев’янко запровадить нові можливості для бізнесу (ВІДЕО)

Програма кандидата в Президенти, одного з лідерів партії «ВОЛЯ» Юрія Дерев’янка передбачає запровадження нових можливостей для малого і середнього бізнесу, який сьогодні опинився під загрозою знищення.

Про це заявив представник партії «ВОЛЯ», адвокат Семен Кривонос під час З’їзду політичної партії «ВОЛЯ», де розглядалась кандидатура Юрія Дерев’янка на пост Президента Україна.

«Бізнес в Україні - це самостійна дуже ризикована діяльність, спрямована на спробу захистити вкладені кошти від державних органів, рейдерів, кредиторів, із дуже малим шансом після всього цього отримати прибуток і величезною вірогідністю отримати збитки», - охарактеризував Кривонос ситуацію.

За його словами, за 2019 рік заплановано близько 140 тисяч перевірок, в той час, як в 2018 році було 27 тисяч планових перевірок.

«Це цунамі, яке повністю знищить малий та середній бізнес», - заявив Кривонос. 

Він підкреслив, що для того, щоб змінити цю ситуацію, потрібна лише політична воля, і вона у Юрія Дерев’янка і команди «ВОЛІ», безперечно, є.

Кривонос переконаний, що українці повинні отримати:

1.  Можливість легко започатковувати бізнес
«1% від держбюджету має йти на підтримку малого і середнього бізнесу до того часу, поки банки не будуть спроможні його кредитувати», - заявив Кривонос.

2.  Зниження податкового навантаження, а саме зниження кількості та розміру податків та різноманітних мит. 

3. Прибрати абсолютну більшість недолугих бюрократичних бар’єрів (правил, вимог, стандартів, нормативів та ін.) які підприємець долає під час започаткування та ведення власної справи. 
 

«Ми повинні спростити процедуру податкової звітності, щоб бізнес міг розвиватись», - заявив Кривонос.
Він також вважає, що необхідно запровадити захист права власності.

«Ми виступаємо за кримінальну відповідальність до 12 років ув’язнення чорним реєстраторам, рейдерам», - зазначив він.

Семен Кривонос повідомив, що команда експертів разом з народним депутатом Юрієм Дерев’янком розробила законопроект №9481 про припинення перевірок малого і середнього бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи.  

«Ми разом з соратниками і завдяки Юрію Дерев’янку розробили законопроект про повну заборону перевірок до здійснення ліберальних податкових реформ», - повідомив Кривонос.

За його словами, програма кандидата в Президенти Юрія Дерев’янка передбачає запровадження нових можливостей для бізнесу, а тому його безперечно потрібно підтримати.

«Ми підтримуємо Юрія Дерев’янка на пост кандидата в президенти України», - підкреслив Кривонос.

Поділитися новиною:
Поділитися