28 січня, 13:34

Олександр Супрунюк: Команда «ВОЛІ» пройшла тиск і випробування та вистояла і впевнено йде до перемоги! (ВІДЕО)

Команда політичної партії «ВОЛЯ» пройшла тиск і випробування та вистояла і має шанси отримати перемогу на майбутніх президентських, парламентських та місцевих виборах.

Про це заявив мер міста Нетішин на Хмельниччині Олександр Супрунюк під час З’їзду політичної партії «ВОЛЯ», де відбулось висування народного депутата Юрія Дерев’янка на пост Президента України.

Супрунюк пригадав, як його обрали мером від партії «ВОЛЯ» після Майдану.

«Стара влада хотіла утриматись при владі і не хотіла змін. Парламентська псевдоопозиція хотіла влади, але не хотіла змін. Хотів змін середній клас, який на собі виніс весь тягар цього Майдану. Але середній клас не хотів влади. Якщо якісно не змінюється влада , то всі майдани - це не революції, це бунт. Юрій Дерев’янко це усвідомив ще в 2012 році і пішов в політику», - заявив Супрунюк.

Мер Нетішина додав, що сам усвідомив це, коли довелось хоронити своїх загиблих побратимів. 
«Тоді я зрозумів, все марно, якщо ми не змінимо цю владу. Ніхто її не змінить крім нас. В 2014 році виграли перші вибори з нашою командою прямо з Майдану. Я тоді на собі відчув весь жах того, як система ламає людей, які ідуть змінювати цю систему», - пригадав Супрунюк.

Він вважає, що на виборах у  2015 році до влади потрапили  кілька десятків мерів, сотні, можливо тисячі депутатів , які йшли не за свій шкурний інтерес, а за ідею.

«На другий день нас зробили зрадниками, корупціонерами, з нами почали боротися. Корумповані олігархічні ЗМІ, правоохоронна система. На нас почали відкривати кримінальні справи. Нас обливали брудом з ніг до голови. Частина середнього класу, який стояв з нам на Майдані, повірила і почала нас мочити, бити в спину», - розповів міський голова.
Він додав, що тих, хто йшов з ідеалістичними мотивами, знищили першими. Однак ті, хто прийшли з командою, вистояли і продовжують боротися.

«Сьогодні на жаль із 9 мерів (від «ВОЛІ») лише ми вдвох з мером Турки могли приїхати. Решту або зламали або вони під підпискою про невиїзд. На нас намагались відкрити кримінальні справи. Наприклад, керівника комунального підприємства звинуватили в тому, що він мав злочинний намір принести прибуток для комунального підприємства, для громади. Це вирок цій системі», - підкреслив Супрунюк .

Він вважає команду «ВОЛІ» «десантом», який висадився, зайняв невеличкий плацдарм і утримує його.

«Ми не вистоїмо самі, нас знищать на майбутніх виборах, якщо ми не будемо боротись. Але цей плацдарм дає нам можливість підняти людей і змінити якісно цю систему», - переконаний він.

Супрунюк привітав Юрія Дерев’янка із рішенням йти в Президенти України.

«Я вітаю ваш мужній крок, Юрію Богдановичу, завоювати ще один плацдарм. Парламентські вибори – це плацдарм.

Місцеві вибори – ще плацдарм. І так поетапно йти до перемоги», - сказав він.

Олександр Супрунюк побажав команді ВОЛІ не жити, щоб боротись, а боротись, щоб жити. 

«Кожен день змінюємо світ на краще - тільки так ми переможемо. Наш лозунг – з ВОЛЕЮ до перемоги», - підсумував він.

Нагадаємо, на XVIІ позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України.


Поділитися новиною:
Поділитися