28 січня, 17:07

Він знає код нової країни, а тому люди ВОЛІ йдуть за ним: Юрія Дерев’янка висунули кандидатом у Президенти (ВІДЕО)

Поставити країну з голови на ноги. Він знає код нової країни, а тому люди ВОЛІ йдуть за ним.

Юрія Дерев’янка висунули кандидатом у Президенти на позачерговому з’їзді партії «ВОЛЯ».

У залі понад тисяча людей з різних куточків України. Усіх їх від часу Революції Гідності об’єднала ідея зламати систему, що руйнує Україну роками.

Не дати знищити малий та середній бізнес та припинити перевірки до проведення ліберальної податкової реформи. Ось за що сьогодні боряться люди змін партії ВОЛЯ на чолі з народним депутатом Юрієм Дерев’янком. Бо певні, держава має дати реальні можливості бізнесу розвиватися.

«Для того, аби ці можливості реалізувати, потрібна ВОЛЯ і ми її маємо. І можливість перша - легко започаткувати власний бізнес. Для цього потрібно не просто зареєструвати свій бізнес. Для цього потрібні гроші. І ми пропонуємо спрямувати 1% державного бюджету на підтримку малого та середнього бізнесу», - каже один з лідерів партії «ВОЛЯ» Семен Кривонос.

Усіма силами волівці та тисячі автомобілістів з усієї України доводять можновладцям, що авто не розкіш, а засіб пересування й економічної активності. Тож вимагають від керівництва країни ухвалення нового закону, де розмитнення автомобілів має відбуватися за ставкою 10% від вартості машини.

«Від всіх автомобілістів України я хочу подякувати Юрію Дерев’янку, що він єдиний, хто проголосував проти закону 8487, 8488. Ці законопроекти ніби мали нам дати доступ до авто. Але сьогодні він лише забирає в нас змогу їздити на доступному автомобілі», - каже представник спільноти автомобілістів Володимир Станішевський.

В українських жінок та чоловіків мають бути рівні права, певні люди змін. Тож вже створили громадський рух «Жінки ВОЛІ». І перша їх кампанія має назву «Я Можу», де активні жінки вимагають від керівництва країни прийняття закону , що встановлює квоту 50 % жінок у списку до парламенту. Доказом ефективності гендерної рівності, каже одна з лідерок партії ВОЛЯ Ольга Галабала, є єдина в Україні фракція ВОЛЯ у Івано-Франківській облраді, де жінок більше аніж чоловіків.

«От нещодавно ми підводили підсумок роботи за три роки. Наша фракція відстоювала питання екології, освіти, медицини, справедливого розподілу бюджету. І в мене було величезне здивування, коли я прочитала аналіз ООН , де йдеться, що тільки в тих країнах, де більше ніж 40% жінок у владі, ефективно вирішують проблеми екології, освіти, медицини», - говорить одна з лідерок партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала.

Україна має бути без жорстокості, певні люди змін. А тому стали на захист чотирилапих. Адже чинний ЗУ «Про захист тварин» від жорстокого поводження, констатують зоозахисники від партії ВОЛЯ, просто не діє.

«Ми сьогодні тут, адже довго оббивали пороги ВРУ. Від нас відмахувались: хіба собачки важливі для України? Дивно... для усіх інших країн ми, країна з жорстоким поводженням з тваринами, важливі, а для нашої Верховної Ради не важливі. І зараз в нас з'явився шанс. З'явилася партія, сильний лідер, який не просто буде просувати наші закони, а який розділяє нашу ідеологію», - говорить зоозахисник Євгенія Прокопенко.

Не менш важливими ідеями партії ВОЛЯ та Юрія Дерев’янка є збереження довкілля, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн та безкоштовний Інтернет по всій Україні.

«Сьогодні ми єдина в Україні партія, яка не належить жодному олігарху, яка не відстоює жодні олігархічні інтереси, яка перша в Україні побудована без вождізму, з соціальними ліфтам. ВОЛЯ об’єднала здебільшого представників середнього класу і це є наша велика цінність. І ми не вигідні цій системі, бо не граємо за їхніми правилами, бо ми точно не такі, як вони», - заявив під час з’їзду лідер партії ВОЛЯ, який йде в Президенти, Юрій Дерев'янко.

Поділитися новиною:
Поділитися