29 січня, 14:38

Сумщина підтримала висування Юрія Дерев’янка кандидатом у президенти України

Сумщина підтримала висування Юрія Дерев’янка кандидатом від партії «ВОЛЯ» на виборах  президента України. 75 людей ВОЛІ приїхали на з’їзд партії, щоб вголос заявити про своє щире бажання жити у іншій країні. Як зазначив в.о. обласного координатора ВОЛІ Олександр Ревенко, активісти підтримали кандидатуру Юрія Дерев’янка, адже поділяють його програму та стратегію розвитку України. 

«Ми від самого першого дня були у команді Юрія Дерев’янка, бо  всі маємо спільну мету та переконання. Його передвиборча програма логічна і зрозуміла. У нього є конкретне бачення і розуміння того, як подолати корупцію та створити можливості для кожного українця. Якщо втілити ці кроки у життя, ми створимо ті умови, за яких самі люди зможуть працювати заради себе і своєї держави – чесно відкрито і прозоро. Тому що не можливо побудувати сильну країну, якщо не турбуватися про її людей. Звичайно, всі ми підтримали цю програму і будемо надалі працювати заради втілення її в життя», - підкреслив Ревенко.

Нагадаємо, що 27 січня 2019 року у Києві відбувся XVII позачерговий  з’їзд політичної партії «ВОЛЯ» на якому було  ухвалене рішення про висування народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом від партії на виборах президента України.

Поділитися новиною:
Поділитися