29 січня, 15:03

Юрій Дерев'янко показав бюрократичні залаштунки під час подачі документів до ЦВК (ВІДЕО)

Після того, як кандидатуру народного депутата, одного з лідерів партії «ВОЛЯ»  Юрія Дерев’янка висунули на пост президента, він почав збирати відповідні документи для заяви у ЦВК. Відтак відео цього непростого процесу виклав у своєму відеоблозі у YouTube.


«Щоб довго не пояснювати, що таке  Держава-Сервіс, яку пропонує команда ВОЛІ, можна сказати просто - це пряма протилежність тому порядку надання державних послуг, які ми маємо зараз! Друзі, це не те щоб складно, але це суцільний маразм!» - вважає Юрій Дерев’янко.

На своїй сторінці у фейсбук народний депутат детально описав бюрократичний процес отримання всіх необхідних для реєстрації довідок.

«Новий паспорт, який мені видали на 45-й день народження дуже красивий ззовні, така собі пластикова картка, але з ним разом потрібно носити ще два папірці А4, без яких він не дійсний взагалі! Щоб отримати якусь елементарну довідку треба йти у ЦНАП, хоча її легко можна було б отримати онлайн!», - розповідає Дерев’янко.

А ще виявилося, що при зміні прописки треба отримувати новий паспорт, а так звані «електронні послуги» на сайті ЦНАПу не працюють взагалі, пише нардеп. 

«У такі моменти дуже чітко розумієш, що програма, з якою ти йдеш на вибори - це саме те, що необхідно країні та людям! Папірці отримав, заставу сплатив, на черзі ЦВК! На крок ближчі до перемоги!», - йдеться у дописі Юрія Дерев’янка.

Нагадаємо, партія «ВОЛЯ» 27 січня висунула Юрія Дерев’янка на пост Президента України. Його програма передбачає мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок у владі, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин.


Поділитися новиною:
Поділитися