29 січня, 16:57

Координатор «ВОЛІ» на Хмельниччині: Юрій Дерев’янко – політик нової формації

Україна стоїть перед вибором: залишитись у середньовіччі чи стати на шлях сучасного розвитку і впровадження технологій. І висування Юрія Дерев’янка  на посаду президента – це перший крок на шляху до сильної і сучасної держави. Про це заявив в.о. координатора ВОЛІ у Хмельницькій області Сергій Гідзула, який разом з іншими представниками області підтримав кандидатуру Юрія Дерев’янка на посаду президента. 

«На моє переконання в Україні має якомога більше бути усунутий людській фактор в процесі отримання всілякого роду довідок і дозвільних документів. Зараз у нас в країні купа людей працює над тим, щоб просто видавати папірці, ще й зловживає при цьому.  А потрібно, щоб різні витяги і довідки ми замовляли в мережі інтернет, надаючи документи в електронному вигляді. На жаль, більшість наших політиків сьогодні подібні до феодалів. Вони обіцяють лише нагодувати, а за це мріють привласнити собі якомога більше повноважень та ресурсів. Юрій Дерев’янко – це людина зовсім іншої формації, який думає про те, як перетворити нашу країну на сучасну державу нової формації, де буде комфортно жити всім громадянам», - зазначив Гідзула.

Нагадаємо, що 27 січня 2019 року у Києві відбувся XVII позачерговий  з’їзд політичної партії «ВОЛЯ» на якому було  ухвалене рішення про висування народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом від партії на виборах президента України.


Поділитися новиною:
Поділитися