29 січня, 18:52

Владислав Оленченко: Юрій Дерев’янко зробить Україну комфортною для IT-підприємців (ВІДЕО)

Партія «ВОЛЯ» та кандидат в Президенти України Юрій Дерев’янко підтримує розвиток сучасних технологій та виступає за створення комфортних умов для розвитку IT-галузі в Україні.

Про це заявив представник партії «ВОЛЯ», підприємець Владислав Оленченко під час З’їзду політичної партії «ВОЛЯ», де відбулось висування народного депутата Юрія Дерев’янка на пост Президента України.

 «Три складові, поєднання яких гарантує успіх України:  ІТ-технології, творчий потенціал українців, тотально оновлена політична еліта», - переконаний Оленченко. 

Він вважає, що саме ІТ-підприємці, які фінансово незалежні від олігархічних кланів,   мають йти у політику, брати владу і робити Україною найкращою країною для життя, а не тільки для роботи. 

«Вони мають висувати зі своїх лав представників, які підуть на вибори, мають формувати свої фракції в парламенті. Будь-яка нація, яка виграє конкуренцію за підприємця, зробить так, щоб в цій країні підприємці жили і працювали, в неї є майбутнє. Нам треба швидко вчитися формувати свої українські політичні еліти», - заявив представник «ВОЛІ».

Оленченко підкреслив, що Юрій Дерев’янко – це освічений, розумний, самодостатній українець, який народився на цій землі, формувався тут як особистість, бачить майбутнє своє та своїх дітей в Україні. 

«Ми підтримуємо висування Юрія Дерев’янка від партії «ВОЛЯ» в Президенти України», - підсумував Оленченко.

Нагадаємо, на XVIІ позачерговому З’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України. У заході взяли участь 1100 осіб з усієї України.
Поділитися новиною:
Поділитися