30 січня, 16:43

Координатор ВОЛІ Рівненщини: Дерев’янко єдиний, хто знає як знищити бюрократію у державі

Юрій Дерев’янко – єдиний кандидат у президенти, який має у своїй програмі чіткі кроки, як можна знищити державну бюрократію і впровадити нові технології, які замінять цілу армію чиновників. Про це заявив в.о. координатора ВОЛІ Рівненщини Олег Буздиган, коментуючи свою позицію щодо висування Юрія Дерев’янка кандидатом в президенти. 

«У нашій країні посадовці просто звикли принижувати людей і тримати їх у багатогодинних чергах, щоб вони могли отримати будь-який папірець. Бюрократична машина в Україні вкрай роздута і малоефективна. При тому, що у більшості з цих людей мізерна зарплатня, держава витрачає величезні бюджетні кошти на утримання свого бюрократичного апарату. І багато хто з цих людей – справжні цербери з радянського минулого, які жахають громадян. Так не може бути у сучасній європейській державі, якою так прагне стати Україна. Тому я і мої однодумці беззаперечно підтримуємо висування Юрія Дерев’янка від партії ВОЛЯ на президентські вибори вже у березні цього року», - зазначив Буздиган.

Нагадаємо, що 27 січня 2019 року у Києві відбувся XVII позачерговий  з’їзд політичної партії «ВОЛЯ» на якому було  ухвалене рішення про висування народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом від партії на виборах президента України.

Поділитися новиною:
Поділитися