1 лютого, 23:27

Координатор ВОЛІ Львівщини: Юрій Дерев'янко - кандидат з чітким алгоритмом розв'язання актуальних проблем

Сьогодні українці мають великий суспільний запит, який диктується невпинним впровадженням новітніх технологій та методів управління у повсякденному житті. Юрій Дерев'янко - єдиний кандидат у президенти, який чітко відчуває це і пропонує вивести чиновників із зони їхнього комфорту і дати можливість громадянам користуватись послугами держави вільно і доступно. Про це у своєму коментарі заявив координатор ВОЛІ у Львівській області Ігор Брик.


“Під час з'їзду партії у Києві, ми вкотре переконались у тому, що у нас є всі шанси змінити країну на краще. Юрій Дерев'янко - кандидат з чітким алгоритмом розв'язання питань сьогодення. Впровадження прямої демократії на основі новітніх технологій та неоекономіки зможуть відчути всі верстви населення країни. Адже мова йде про такі сфери життя сучасного українця, як освіта, медицина, соціальний сегмент та безпека», - зазначив Брик.

Він додав, що кроки, запропоновані у програмі Юрія Дерев’янка направлені на поліпшення життя у маленьких та у великих населених пунктах, а отже – якщо їх реалізувати, кожен громадянин України зможе відчути впевненість у завтрашньому дні.

«Покрокове впровадження Програми, яку пропонує Юрій Деревянко, дасть змогу відчути зміни тим, хто живе у сільській місцевості, у маленьких містечках та у містах мільйонниках. Відповідно, кожен буде мати впевненість у завтрашньому дні і у майбутньому його дітей. Для цього потрібно докласти багато зусиль. Юрій Дерев’янко це цілком і повністю усвідомлює і без популізму пропонує кожному жити впевнено”, - говорить Ігор Брик.


Нагадаємо, що 27 січня 2019 року у Києві відбувся XVII позачерговий з’їзд політичної партії ВОЛЯ, на якому було ухвалене рішення про висування народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом від партії на виборах президента України. Делегати партії ВОЛЯ Львівщини одноголосно підтримали дане рішення.

Поділитися новиною:
Поділитися