1 лютого, 19:38

ЦВК зареєструвала Дерев’янка кандидатом в Президенти України від партії «ВОЛЯ» (ФОТО)

Центральна виборча комісія на своєму засіданні 1 лютого зареєструвала одного з лідерів партії «ВОЛЯ», народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом на пост Президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року.

Про це повідомила прес-служба політика.

Член ЦВК Ольга Лотюк повідомила, що 29 січня до ЦВК надійшли документи Юрія Дерев’янка для реєстрації кандидатом в Президенти.

«Розглянувши документи, Центральна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про вибори Президента України», - сказала Лотюк.

За відповідну постанову проголосували 15 членів ЦВК.

Центральна виборча комісія також постановила видати Дерев’янку посвідчення кандидата в Президенти встановленого зразка та опублікувати постанову в триденний строк в газетах «Голос України» та «Урядовий кур’єр», а  також на офіційному сайті ЦВК.

Нагадаємо, на з’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України.

Головними ідеями програма Дерев’янка є мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок - у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин.

Поділитися новиною:
Поділитися