1 лютого, 19:51

Один з лідерів ВОЛІ Житомирщини: Дерев’янко впровадить ефективну систему соціальних ліфтів

Пряма демократія, яку пропонує впровадити Юрій Дерев’янко, це реальна можливість впливати на рішення громади та здобувати в країні ефективно діючу систему соціальних ліфтів. Це відкриє молоді нові можливості у нашій країні і допоможе своєчасно оновлювати наші владні структури. Адже політика перестане бути клубом для обраних, а стане свідомим вибором громадян, які маю наснагу та ідеї працювати заради країни. 

Про це заявив координатор міжокружного штабу партії ВОЛІ в Житомирській області Станіслав Лужанський.

«Закордоном нашу молодь просто забирають з руками і ногами, вчитися чи працювати. І зазвичай ці люди більше не повертаються в Україну. Вони не бачать тут перспектив. Бо так може статися, що ти працюватимеш чесно і важко, а потім прийдуть жваві ділки і все відберуть. Чи перемогу на виборах отримає той, хто впливає на адмінресурс. Звичайно, що таким чином наша країна радше нагадує синдикат – змінюється ватажок, змінюються і всі його підлеглі. А зрештою, кожні 4-5 років у нас одна кліка змінює іншу, а система залишається та сама. Юрій Дерев’янко знає, як змінити головне: сам принцип отримання владних повноважень. Нам потрібна пряма, прозора і ефективна демократія. Тоді люди будуть змінювати своє життя у цій країні, а не виїжджаючи за кордон. Саме тому наша команда підтримує Юрія Дерев’янка», - зазначив Станіслав Лужанський.

Нагадаємо, що 27 січня 2019 року у Києві відбувся XVII позачерговий  з’їзд політичної партії «ВОЛЯ» на якому було  ухвалене рішення про висування народного депутата Юрія Дерев’янка кандидатом від партії на виборах президента України. 

Поділитися новиною:
Поділитися