18 березня, 16:28

Вікторія Сюмар: український екстремізм – великий подарунок російським телеканалам

Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар прокоментувала сьогоднішню подію, коли кілька народних депутатів змусили керівника Першого національного Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення, і закликала українських політиків не робити подарунки російським телеканалам у вигляді фактів українського екстремізму. Про це вона сказала у коментарі «Телекритиці».

«Я би просила українських політиків зважати на те, що ми фактично в стані війни. І ця війна найактивніша на інформаційному фронті. Український екстремізм стосовно будь-яких речей буде великим подарунком російським телеканалам. Це дуже серйозний елемент в інформаційній війні, який зумовлює слабку позицію України. І про це варто пам'ятати, в першу чергу всім відповідальним українським політикам, якщо вони справді вболівають за національну безпеку України», - сказала Вікторія Сюмар.

Нагадаємо, 18 березня народні депутати від ВО «Свобода» силою змусили написати заяву про звільнення тимчасово виконуючого обов'язки гендиректора НТКУ Олександра Пантелеймонова. Крім того, нардепи зняли цей процес на відео.

Поділитися новиною:
Поділитися