29 березня, 17:17

Вікторія Сюмар: Я піду відразу ж після президентських виборів

У прямому ефірі народно-політичної програми «Майдан. Точка відліку» з Іванною Коберник на телеканалі «Україна» заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар заявила, що сьогодні вона не за владу і не проти неї, вона - за країну і за те, щоб її зберегти.

Вікторія Сюмар сказала, що важливо, щоб президентські вибори відбулися: «Знаєте, я тільки мрію, щоб ми дожили до часу президентських виборів, щоб вони в Україні відбулися, так як принципово важливо, щоб у нас легітимно був обраний Президент. Важливо, щоб до часу цих виборів, ми зберегли країну, адже є серйозний ризик».

Заступник секретаря РНБО підкреслила - сьогодні вона не за владу, ні проти влади, хоча історично так склалося, що вона її представляє. 

«Я за країну, за те, щоб нам її зберегти. Адже треба розуміти ступінь відповідальності. Ніхто ні в кого нічого не вимагає, бо це неможливо. Ми сьогодні просимо подумати – «а що буде завтра?», якщо радикальні заклики спрацюють на якомусь рівні - кого це втішить і кому від цього стане краще від попелища на місці Верховної Ради? Кому стане краще від більшої кількості людей зі зброєю на вулицях? Я можу сказати про себе, я піду звідти відразу ж після президентських виборів, але я зроблю все від мене залежне, щоб ці вибори відбулися, щоб Україна була, і щоб сьогодні ті люди, які бояться війни та громадянського протистояння, мали шанс на нормальне життя», - каже Вікторія Сюмар.

Поділитися новиною:
Поділитися