22 травня, 18:01

Деякі політсили в Києві підкупають виборців чи використовують адмінресурс – політолог

Списки багатьох партій, які балотуються до Кивїради, є непрозорими. Про це в ході прес-конференції заявив політолог Сергій Таран, передає кореспондент Страйку.

«Великою проблемою виборчої кампанії до Київради є те, що з самого початку ми не констатували жодного натяку про те, що  виборчі списки партій будуть прозорішими, ніж під час попередніх виборчих кампаній. Великою проблемою політичних сил є те, що вони не запропонували чітких критеріїв,чому вони пропонують тих,чи інших політиків до свого списку. Очікується, що ті люди, які потраплять до ради, будуть пов’язані з тими проблемами, що були в місті», – зазначив експерт.

Також, за його словами, деякі претенденти на крісла в Києвраді вдаються до підкупу.

«Деякі політсили займаються скупкою голосів або використанням адмін.ресурсу. Наприклад, такою є пратія Права воля України, яка вдається до скупки голосів. Люди,які є в партії, причетні до політика Пабата (Олександр Пабат, колишній керівник ГАКу, ред.). Але найважливішою проблемою є те, що в Києві так і не виникла місцева еліта, боротьба в Києві – це тінь боротьби в Україні», – зазначив Таран.

Поділитися новиною:
Поділитися