25 червня, 19:25

Костенко – Ми доведемо, що партії можуть будувати прозорі взаємини із бізнесом

“Те, що партії беруть гроші в бізнесу – це не проблема. Проблема в тому, що взяті разом із грошима зобов’язання лишаються закритими від суспільства. Ми доведемо, що може бути інакше - партійне фінансування прозорим, а зобов’язання перед бізнесом – публічними”, - про це заявив член фінансового комітету партії ВОЛЯ, підприємець Павло Костенко.  

“Нашій партії, як будь-якій організації потрібні кошти для покриття оренди офісів, роботи виконавчих комітетів, відряджень лідерів. І ми готові брати ці кошти в представників бізнесу разом із публічними зобов’язаннями  добиватися захисту приватної власності, обмеження олігархічних монополій, руйнування контрабандних схем на митниці, відкриття загальнонаціонального реєстру власності, об’єднаного із земельним кадастром, тощо (ред. детальніше за посиланням лінк на інфографіку)”, - пояснює він.

Також, за словами Костенка, дотримання кожного положення Програми політичної партії “ВОЛЯ” є одним із прямих публічних зобов’язань волівців перед підприємцями та громадянами, які фінансують партію. 

ХОЧЕШ МИРУ - ГОТУЙСЯ ДО ВІЙНИ - СЕРГІЙ ТАРАН ПРО МИРНИЙ ПЛАН ПОРОШЕНКА У ПРОГРАМІ "ВЛАСНИЙ ПОГЛЯД" (ВІДЕО)

«Перед презентацією Партії «ВОЛЯ» в Арт-кластері я особисто перевів кошти на потреби партії, це саме зробило кілька моїх друзів підприємців. Взамін ми хочемо одного – щоб про малий та середній бізнес згадували не лише у День підприємця і у період податкової звітності. Щоб наші проблеми чули, і добивалися системних змін, які дадуть змогу нам розвиватися, а не виживати», - зауважив він.

Крім того Костенко повідомив, що зробити внесок на партійний розвиток може будь-хто, якщо він поділяє мету та програмні завдання «ВОЛІ», і готовий до того, що його ім’я та сума внеску будуть опубліковані на партійному сайті.

Поділитися новиною:
Поділитися