26 червня, 19:37

Соболєв: Французькі політики схвально оцінюють ідеї законопроекту “Про очищення влади”

Допомогти із навчанням чиновників набраних на держслужбу після ухвалення Закону “Про очищення влади” готові у Франції. Про це повідомляє член Ради партії “ВОЛЯ” уповноваженний майданом провести люстрацію Єгор Соболєв.

“Представив наш план очищення влади ключовим учасникам франко-українських відносин. Вразили своїм розумінням ситуації в Україні сенатор Жан-Ів Лекон та депутат Національної асамблеї Ремі Паврос, який очолює групу співробітництва з Україною”, - зазначає Соболєв.

“Ідеї очищення наших державних органів від КГБ-шників, очільників партійних та комсомольських організацій радянського часу, слуг режиму Януковича та тих, хто зараз не зможе пояснити майно своєї родини – усі співрозмовники сприйняли як логічні. Вони зауважували, що з березня бачать саботаж в українських державних органах, у тому числі на Донбасі", - констатує Соболєв.

Також він повідомив, що Президент групи по співробітництву з Україною в Національній асамблеї вказав готовність в разі ухвалення закону “Про очищення влади” сприяти навчаню у Франції нових українських суддів, прокурорів та держслужбовців.

Поділитися новиною:
Поділитися