24 червня, 14:00

Єгор Соболєв: "Першою ціллю партії "Воля" має стати Сергій Ківалов"

Із зняття славнозвісного "Підрахуя" з посади голови Комітету ВР з питань правосуддя має розпочатися реальна люстрація всього державного апарату України, говорить один із лідерів "Волі". Глобальна чистка органів управління – один із пріоритетів нової багатолідерної політичної сили, яка днями влаштувала свою презентацію та оголосила про намір брати участь у парламентських виборах. Дивіться репортаж із цього заходу.

"Зараз ми маємо політиків, які переважно дістались нам у спадок від Януковича, вони всі – ще того зразку. Тим часом багато хто вже став громадянином з великої літери. Але нам всім нема за кого голосувати. Тому треба йти, робити партії та голосувати один за одного",- говорить Єгор Соболєв, очільник Люстраційного комітету та один із лідерів нової багатолідерної політичної сили – партії "Воля". На цей момент партія не аж така чисельна, але її члени й не розраховують на те, що українці мільйонами кинуться вступати у "Волю". Натомість кажуть, що розвиватися партія може за американською моделлю: коли офіційно зареєстрованих членів не так вже й багато, але партія має шалену популярність серед населення, яке підтримує її ідеї.

"Більше не можна покладати всі надії на політиків. Доки ми вважатимемо, що політика – брудна справа, і допускатимемо цей бруд до влади, вона такою і залишатиметься. А якщо до влади прийдуть нормальні, свідомі, розумні люди, може змінитися дуже багато",- впевнена активістка "Волі" Івона Костіна.

Детальніше про те, як пройшла презентація "Волі",– у нашому матеріалі.

http://video.telekritika.ua

Поділитися новиною:
Поділитися