1 серпня, 13:27

Хмельничан кличуть 9 серпня приїхати до Верховної ради України

9 серпня потрібно приїхати до Верховної ради України, щоб закликати депутатів ухвалити законопроект «Про очищення влади», розроблений Громадським люстраційним комітетом та партійцями «ВОЛІ». З таким закликом до хмельничан на презентації політичної партії «Воля» у Хмельницькому звернувся один з її лідер Єгор Соболєв.

«9 серпня ми просимо усіх мешканців Хмельницького та області приїхати у Київ і о 12-й годині зібратися під Парламентом. Якщо Україна не покаже своєму Парламенту, тому, який уже готується йти на вибори, що країна вимагає закону про люстрацію, то народні депутати не проголосують за цей закон. Вони скажуть, що краще це зробити після виборів, проте після майбутніх виборів від них нічого не допросишся», - переконаний Єгор Соболєв.

Голова Громадського люстраційного комітету та член Ради партії «ВОЛЯ» Єгор Соболєв познайомив хмельничан із програмою нової політичної сили, поділився думками щодо принципів очищення влади та відповів на запитання. 

Загалом зустріч поблизу кінотеатру імені Шевченка тривала трохи більше години, на неї прийшло небагато хмельничан, але дехто навіть подав заявку на вступ у новостворену політичну партію «Воля».

За матеріалами http://ye.ua/news/news_17271.html

Поділитися новиною:
Поділитися