1 серпня, 20:11

Україні треба провести антитерористичну операцію проти корупціонерів – Соболєв на «Бандерштаті»

Україна потребує антитерористичної операції проти корупціонерів. Так вважає член Ради партії «ВОЛЯ», уповноважений Майданом провести люстрацію Єгор Соболєв. Про це він заявив сьогодні, 1 серпня, у своєму виступі на волинському фестивалі «Бандерштат».

«Той, хто не на фронті, має наводити лад у своєму районі, мікрорайоні. Бо корупція починається з ЖЕКу, ви платите з комунальні послуги, а гроші розкрадаються», - розповів один з лідерів «ВОЛІ».

Він наголосив, що найперше, що зараз потрібно зробити – це прийняти закон про люстрацію. Тому закликав усіх приїхати до Верховної ради 9 серпня і вимагати прийняття закону. 

«Ми повинні зрозуміти, що вигнати один раз на 10 років одного президента – нічого нам не дасть. Ми маємо приклади в історії, коли не доведення справи до кінця повернуло нас до систем, які були до того», - зазначив слухачам Соболєв. Він додав, що Кучма, Ющенко і Янукович були хорошими сім’янинами, але не управлінцями. «Як нормальні люди, вони дбали про свою сім’ю, але не працювали на розвиток країни», - наголосив він.

Поділитися новиною:
Поділитися