4 серпня, 17:37

Українців у суботу кличуть на мітинг під стіни Парламенту, щоб підтримати законопроект «Про очищення влади»

В суботу, 9 серпня о 12:00 закликаємо усіх, хто прагне очистити владу від корупціонерів, сепаратистів та зрадників - приїхати в Київ до стін Верховної Ради, щоб приєднатися до загальнонаціональної акції на підтримку законопроекту «Про очищення влади».
 
Законопроект “Про очищення влади” вже зареєстрований в Парламенті і може бути проголосованим. Він передбачає, що суди, прокуратура, СБУ, міліція та державна служба мають бути реформовані за стандартами Євросоюзу, внаслідок чого їхня чисельність має бути різко скорочена, а зарплати – збільшені.

Ухвалення цього законопроекту позбавить права працювати у владі посадовців, які:

•      не можуть пояснити походження свого майна, чи майна своїх родин;

•      словами чи діями підтримували зазіхання на нашу територіальну цілісність;

•      під час Майдану були начальниками і не написали заяву про звільнення;

•      які є вихідцями з КДБ або очолювали компартійні та комсомольські організації;

Набрати нових суддів, прокурорів, міліціонерів, чиновників, на заміну звільненим - відповідно до законопроекту, пропонується виключно через відкриті конкурси.

“Ухвалити законопроект “Про очищення влади” необхідно цим складом Верховної Ради і до початку виборів. Адже, як вчить досвід – після виборів отримати щось від депутатів значно проблематичніше ніж до них. Тому, потрібно вже зараз продемонструвати депутатам – що очищення влади – це воля народу!”, - зазначив голова Громадського люстраційного комітету, член Ради партії “ВОЛЯ” Єгор Соболєв.

Закликаємо всіх, хто не на фронті, зібратися для боротьби із внутрішнім ворогом – в суботу, 9 серпня, о 12:00, під стінами Парламенту.

Поділитися новиною:
Поділитися