2 вересня, 15:23

Громадські активісти та «ВОЛЯ» вимагають люстрації

Сьогодні, 2 вересня, у Києві біля приміщення Верховної Ради відбувся мітинг на підтримку люстраційного законопроекту «Про очищення влади» (4359а).
Ініціатори акції –  Громадський люстраційний комітет та політична партія «ВОЛЯ».

Представники «ВОЛІ», Громадського люстраційного комітету, Люстраційної сотні, руху «Чесно» та Реанімаційного пакету реформ скандували гасла: «Люстрація – вимога часу!», «Вимагаємо люстрації!», «Я за люстрацію!».

Партійці «ВОЛІ» та активісти Громадського люстраційного комітету закликають лідерів фракцій та Голову Верховної Ради якнайшвидше прийняти законопроект «Про очищення влади», і з його ухваленням розпочати люстрацію.

«Люди вже не перший місяць вимагають прийняти закон «Про очищення влади». Люди, власне, розробили цей законопроект, а парламент ніяк не хоче його голосувати», - зазначив голова Громадського люстраційного комітету, член Ради партії «ВОЛЯ» Єгор Соболєв.

За його словами активісти та громадськість будуть продовжувати вимагати прийняти люстраційного законопроекту в четвер, 4 вересня, як раніше планувалося.

Нагадаємо, 14 серпня Верховна Рада прийняла у першому читанні люстраційний законопроект №4359а. Після цього була створена робоча група, яка доопрацювала законопроект до другого читання.

Додаткова інформація за тел.: 050-8000-167


Поділитися новиною:
Поділитися