11 вересня, 20:08

Попередній список мажоритарників від партії «ВОЛЯ»

Прохання до громадських діячів, активістів та журналістів переглянути список мажоритарників, які партія «ВОЛЯ» планує висувати по одномандатних округах, і повідомити, якщо серед них є такі, що негідні представляти інтереси людей в Парламенті. Якщо ми виявимо невідповідність дій кандидата нашим цінностям і програмі, ця людина не буде висуватися. 

Нагадаємо, що Національні збори партії «ВОЛЯ» проголосували за рішення, що партія «ВОЛЯ» та партія «Об'єднання «Самопоміч» самостійно висувають кандидатів по одномандатних округах з їхнім погодженням та наданням взаємної підтримки. 

Дуже чекаємо на ваші коментарі на адресу [email protected] до вечора п'ятниці! 

Вінницька область
Микола Парійчук (округ № 16) — економіст, громадський активіст. Фахівець у сфері розробки стратегій розвитку регіонів та залучення інвестицій. З 2003р. головний експерт Програми Розвитку ООН по Вінницькій області. Під час євромайдану був десятником охорони Вінницького Майдана. Співпрацював із «Народною Волею». Брав участь у штурмі Вінницької ОДА.

Донецька область
Руслан Макарович (округ №46) — фінансист за освітою, підприємець. Голова громадської ради міста Часів Яр. Співпрацює з Еко-культурним центром «Бахмат» та Всеукраїнською Екологічною Громадською Організацією «Мама-86». Пройшов навчальний курс у Інституті Політичної Освіти за програмою навчання депутатів місцевих рад «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності» за підтримки Фонду імені Роберта Шумана.

Дніпропетровська область
Таміла Ульянова (округ №27) — юрист за освітою, 5 років служби в органах МВС України, 3 роки приватної практики. Активний громадський діяч, учасник Євромайдану Києва та Дніпропетровська. Один з лідерів Люстраційного комітету Дніпропетровщини. Домоглася відсторонення з посади начальника УМВС в Дніпропетровській області Гогуадзе, начальника обласного управління ГАІ Вовчука та начальника управління природніх ресурсів та екології області - Пахниці. 

Житомирська область
Юрій Михальчук (округ №66) — економіст за фахом. Власник підприємтва в галузі зеленої енергетики. Втілив у Житомирі чимало регіональних ініціатив спрямованих на захист законних прав громадян. Один з лідерів Люстраційного комітету Житомирщини. Домігся недопущення начальника УМВС області Фокіна, був один з ініціаторів недовіри до губернатора Кізина в результаті губернатор був знятий з посади. 

Закарпатська область
Ігор Щербей (округ №70) — майже 30 років працює у сфері лісничого господарства. З 2005 року обіймає посаду директора Державного підприємства «Воловецьке лісове господарство».

Віталій Штефуца (округ №68) — підприємець, викладач, кандидат політичних наук. Зі студентських років займається громадською діяльністю, зокрема розвитком молодіжної політики в закарпатському регіоні. З 2003 по 2005 рік працював в управлінні праці та соціального захисту населення Закарпатської Облдежадміністрації. Потів займався підприємницьою діяльністю. З 2008 року член Торгової палати Закарпатської області.

Івано-Франківська область
Володимир Грабовецький (округ №86) — юрист, голова всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев'янка, депутат Івано-Франківської облради. Брав активну участь в Євромайдані, в тому числі надаючи правову допомогу репресованим активістам.

Юрій Дерев’янко (округ №87) — економіст, народний депутат України, член Ради партії «ВОЛЯ». Автор 55 законопроектів, 7 з яких стали законами України. Під час Євромайдану ініціював судовий процес «Україна проти Захарченка».

Любомир Грицак (округ №88) — аналітик, громадський діяч. З 2006 року працює над проектами Інституту Політичної Освіти. Має значний досвід підготовки кадрів для органів місцевої влади та держуправління

Київська область
Володимир Давидюк (округ №95) — голова Самооборони в Київській області. Має багаторічний досвід боротьби за становлення в Україні демократичного політичного руху. Активний учасник Революції Гідності. Ініціював створення руху Громадських варт Київської області. Опікується забезпеченням добровольчого батальйону «Київська Русь». Домігся звільнення з посади ставленика Януковича, прокурора Києво-Святошинського району Київської області. 

Ігор Постановський (округ №96) — PR-консультант, видавець, громадський діяч. Засновник «Загородная Недвижимость», «Слово і Діло», «Новини Дня». Активіст Самооборони в Київській області, активний учасник Євромайдану. Брав участь в люстрації суддівського корпусу Києво-Святошинського районного суду.

Кіровоградська область
Євген Семенов (округ №100) — економіст, генеральний директор ТОВ «УАК-Експорт». Здійснює оперативне керівництво комерційними підрозділами, відповідає за контроль основних фінансових показників, реалізацію нових проектів, представлення компанії в органах влади та комерційних організаціях.

Олег Рудницький (округ №102) — фаховий управлінець, співвласник проекту pryrodna.com «AquaBank» Group, де відповідає за організацію виробництва і розвиток продажів групи компаній: ТОВ «Українські Природні Води», ТОВ «Природні Води України», Світловодський завод мінеральних вод, ТОВ «Тростянецький завод мінеральних вод».

Львівська область
Данило Дерега (округ №115) — викладач Львівського національного університету, творчий активіст Євромайдану. Автор низки соціально-культурних та мистецьких проектів.

Сергій Розора (округ №121) — підприємець, голова ВО «Право». Обраний депутатом Дрогобицької міськради у 2005, у 2006 здав мандат на знак протесту проти розкрадання землі. Активний учасник Євромайдану. Бере участь у комісії з розслідування подій 01 грудня 2013 року.

Коляда Василь (округ №124) — фінансист, підприємець. Голова Наглядової ради «Фонду розвитку громад «Єдиний порив».

Василь Кирилич (округ №125) — дипломат, радник першого класу, кандидат політичних наук. Має 25-річний стаж роботи у держустановах. З 2001 року працює в МЗС України. Володіє болгарською, польською, сербською та німецькою мовами. Має численні дипломатичні відзнаки в Україні та за кордоном.

Одеська область
Марк Гордієнко (округ №135) — підприємець, організатор Одеського Євромайдану, координатор антисепаратистського руху в регіоні. Наразі є активним учасником Ради громадянської безпеки, яка опікується добровольчими батальйонами м.Одеси, що беруть участь в АТО, а також забезпечує підтримку спокою міста. Активний борець із суддівським свавіллям та кланом Ківалова.

Руслан Форостяк (округ№134) — спеціаліст у сфері безпеки та оборони, співзасновник одеського спецбатальйону МВС «Шторм» та спецпідрозділу «Одеса» та борець з представниками клану Ківалова в Одеському судочинстві. Очолює штаб громадської організації «Рада Громадської Безпеки», яка в період анексії Криму оперативно розгорнула мережу блокпостів у області, зараз бореться з сеператизмом та свавіллям у судовій гілці влади.

Микола Буковський (округ №139) — медик за освітою, підприємець. Заступник начальника штабу Громадської організації «Рада громадської безпеки».

Полтавська область
Василь Ковальчук (округ №144) — військовий пенсіонер. Має 4 вищі освіти: військову, технічну, юридичну та економічну. Підполковник, в минулому - командир артилерійського полку. Кавалер ордену «Червоної зірки». Заснував та керує правозахисною організації «Ветерани Афганської війни». Головний редактор газети «Правозахисник Полтавщини». 

Руслан Маховський (округ №145) — спеціаліст з менеджменту організацій та управління. З 2002 по 2010 роки працював на керівних посадах у підприємствах ТОВ «Привіз», АОЗТ «Актив», ТОВ «Вертикаль плюс», ТОВ «ТД Вікант». У 2010 році обійняв посаду комерційного директора ТОВ «Інвестиційна Компанія Вектор Капітал». З 2012 по 2014р. є директором ТОВ «Передові олійні технології».

Оксана Піддубна (округ №146) — економіст, депутат Автозаводської районної ради м. Кременчука, секретар комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. 18 серпня 2014 року обрана секретарем Громадської ради при КМВ УМВС України в Полтавській обл. представниками 22-х громадських організацій.

Олександр Кулик (округ №149) — громадсько-політичний діяч, журналіст, засновник і головний редактор обласної газети «Полтавська думка». Автор понад 120 журналістських розслідувань. Співзасновник громадської організації Ліга ГО «Полтавська громада». Громадський правозахисник. Володар найвищої нагороди Спілки офіцерів України — хреста «За мужність».

Олександр Панченко (округ №151) — військовий інженер та правознавець. Впродовж останніх 19 років працює адвокатом в галузі кримінального, цивільного та бізнесового права, практикує в царині охорони довкілля й оборони прав людини. Член Керівної Ради Світового Конґресу Українських Юристів (СКУЮ). Ініціатор та автор проектів зі встановлення пам’ятних знаків борцям за українську незалежність.

Рівненська область
Олександр Пантюхов (окргу №152) — підприємець. Заступник голови Рівненської міської організації УНСО. Активний учасник рівненського Майдану.

Андрій Мітюхін (округ №153) — підприємець, командир вишкільного табору для добровольців АТО, учасник АТО. Допомога добровольчим батальйонів «Горинь», «Айдар», керівник міської організації УНСО в м. Рівне.

Павло Гріннен (Ульяновський) (округ №154) — підприємець, культурний діяч. Працював у тележурналістиці, займався продюсерською діяльністю, з 2001 року є технічним директором Літературно-Культурного форуму Волапюк Осло Норвегія. Активний учасник Євромайдану, один з лідерів Люстраційного комітету Рівненщини. Автор антикорупційних ініціатив та протидії зловживанням у правоохоронній діяльності.

Олександр Качановський (округ №155) — підприємець, керівник громадської організації «Територіальний батальйон Рокитнівщини» при УМВС України. Лідер Рокитнівської громадської організації УНСО. Активний учасник Майдану. Зайється допомогою добровольчих батальйонів «Горинь» та «Айдар».

Ігор Мякішев (округ №156) — активний учасник Сарнівського Майдану. Колишній секретар міської ради м.Сарни. Склав повноваження через .Один з лідерів громадської організації «Поліська Січ», яка допомагає добровольчому батальйону «Горинь», «Айдар», батальйон територіальної оборони «Волинь» та приймають участь у забезпеченні охорони кордону. 

Харківська область
Олександр Лебеденко (округ №174) — юрист, підприємець . Має значний досвід роботи у сфері енергетики і, зокрема, відновлення Кіровоградській та Сєвєродонецької ТЕЦ.

Чернігівська область
Олексій Шиманський (округ №206 або 207) — підприємець, активіст чернігівського автомайдану. Інженер за освітою, на даний час є керівником ТОВ «Чернігівські Інсталяційні Системи». Активний учасник Євромайдану. Після втечі Януковича бореться за звільнення з правоохоронних органів та СБУ його прихвостнів.

Тернопільська область
Анатолій Саджинський (округ №167) — за освітою інженер теплоенергетики. Активіст студентських рухів кінця 80-их – початку 90-их років. Проходив військову службу на кордоні з Афганістаном. Має значний менеджерський досвід керування підприємствами сфер будівництва та сільського господарства. З першого і до останнього дня був активним учасником Майдану.

м. Суми
Ігор Галенко (округ №161) — студент Сумського національного аграрного університету. Громадський активіст, волонтер ініціативи зі збору екіпірування, медикаментів та продуктів для учасників АТО.

м. Київ
Віктор Очкур (округ №213) — підприємець, член громадського формування «Міська Варта». Співзасновник, Генеральний Секретар «Української Академії бойових мистецтв», помічник віце-президента федерації спортивного туризму України. З перших днів Євромайдану - у 28 Сотні Самооборони. З 01.02.2014 року – заступник з люстрації у Самообороні Київської області.

Юрій Андрєєв (округ №212) — підприємець, громадський активіст, член громадського обєднання «Новий Київ». Під час Євромайдану брав участь у Автомадані, організовував Громадську Варту Деснянського району.

Олексій Герман (округ №218) — громадський діяч, підприємець. Співорганізатор руху «Звільнимо Київ Разом». Організатор акцій протесту за вибори Київради та мера Києва. 16 серпня 2013 року учасник блокування сесійної зали Київради, разом з Єгором Соболєвим, Ігорем Луценко, Тетяною Чорновіл. За що отримав 5 діб адміністративного арешту. Один із засновників ГО «Ініціатива вільних та відповідальних людей «ВОЛЯ». Організатор студентського «Євромайдану», входив до складу координаційної ради «Євромайдану».

Артем Стельмашов (округ №222) — громадський активіст, політолог. Викладач журналістики та зв’язків з громадськістю Інституту міжнародних відносин НАУ. Керівник порталу NovaUkraina.org. Активний учасник протестних рухів, один з координаторів кампаній «Звільнимо Київ разом», «Відкрита Київрада». Учасник Євромайдану, один з натхненників студентських протестів.

Поділитися новиною:
Поділитися