16 вересня, 10:30

Партійці «ВОЛІ» йдуть у парламент за списком «Самопомочі» та балотуються по мажоритарних округах

Партія «ВОЛЯ» делегувала своїх представників для участі у позачергових парламентських виборах до спільного списку з «Об’єднанням «Самопоміч». До об’єднаного списку кандидатів окрім партійців «ВОЛІ» та «Самопомочі» увійшли представники добровольчого батальйону «Донбас», Реанімаційного пакету реформ і незалежні експерти. Немає у списку жодного колишнього нардепа.
Весь список на сайті «Самопомічі».

Члени партії «ВОЛЯ» у об’єднаному списку будуть на 6, 13, 15, 22, 29, 33, 39, 48 та 52 місцях відповідно до підсумкового розподілення квот.

Серед делегованих до участі у виборах партійців «ВОЛІ» — голова громадського Люстраційного комітету України, член Ради партії «ВОЛЯ» Єгор СОБОЛЄВ, фінансист з більш ніж 15-річним досвідом роботи в міжнародних та українських компаніях, колишній координатор Гарвардського університету з питань організації та проведення фандрейзингових заходів Вікторія ВОЙЦІЦЬКА, ініціатор перших студентських страйків Податкової академії Ірина СУСЛОВА та представники регіональних організацій парті «ВОЛЯ».

Окрім участі у виборах за спільними списком з «Об’єднанням «Самопоміч», партійці «ВОЛІ» йтимуть до парламенту по мажоритарних округах.

Зокрема по 87 округу (Надвірна, Івано-Франківська область) балотуватиметься народний депутат України VІ скликання, позафракційний, член Ради партії «ВОЛЯ» Юрій ДЕРЕВ’ЯНКО, по 27 округу (Дніпропетровськ) юрист, Голова Люстраційного комітету Штабу національного захисту Дніпропетровської області Таміла УЛЬЯНОВА, по 135 округу (Одеса) балотуватиметься організатор Одеського Євромайдану, координатор антисепаратистського руху в регіоні Марк ГОРДІЄНКО.

Загалом від партії «ВОЛЯ» участь у виборах братимуть близько 40 мажоритарників.

Поділитися новиною:
Поділитися