8 жовтня, 17:21

Непересічні люди ВОЛІ: Сергій Розора

Сергій Розора – людина ВОЛІ, без якого історія Майдану була б іншою, чиє сумління колись не дозволило залишатися депутатом міської ради, що покривала розкрадання землі, а згодом - бути членом партії, чий лідер зрадив її цінності. Ось його історія.

Я народився в м. Стебник, після школи вступив до Дрогобицького педінституту, який закінчив у 1991 році за пеціальністю «вчитель фізики та математики». Служив у армії, а потім займався підприємництвом як в Україні, так і за кордоном. Мав мережу взуттєвих магазинів. Останні десять років займаюсь готельним бізнесом та громадським харчуванням. Я одружений, маю п’ятеро діточок.

Свого часу я був членом партії «Пора», від якої в 2005 році став депутатом Дрогобицької міської ради. Але в кінці 2006 року в знак протесту проти дерибану земельних ділянок відмовився від депутатства, а в 2007 році, після зради Каськіва, я вийшов з «Пори».

Я був ініціатором пікету Трускавецької міської ради в 2012 році проти свавілля міської влади та необґрунтованого завищення кошенільних тарифів.

Активний учасник подій на Майдані, зняв відео про завіз провокаторів на Банкову за дві години до провокації 1 грудня 2013 року. Це відео вплинуло на те, що 1 грудня рада Нацбезпеки на чолі з Януковичем не ввела надзвичайний стан в країні. Це відео Петро Порошенко 6 грудня 2013 року представив в Генеральну Прокуратуру як доказ того, що провокація була спланована Януковичем для введення надзвич айного стану. Я з цим відео виступав 11 грудня на каналі ZIK у передачі «Народний контроль», де попередив начальника міліції Львівської області Рудяка про відповідальність міліції за провокації. На Майдані роздавав ліки, поставив дві палатки від нашого району, займався розклейкою агітації та інформаційними акціями, допомагаю АТО.

2 вересня організував пікет сесії міської ради Дрогобича проти повернення Олексія Радзієвського та Тараса Метика до своїх посад. Чому ми після перемоги Революція Гідності в черговий раз опиняємось біля розбитого корита. 

Чому ми раз за разом стаємо на ті й самі граблі і не робимо висновків? Просто знову ті самі обличчя при владі. Люди, які не проявили себе в Революції Гідності, які кожне Віче щось нам розказували про перемовини з Януковичем, а результатів не досягли. І тільки самопожертва тисяч людей і ріки крові переламали хід подій. 

Якщо ми хочемо побудувати нову країну, то подібні нові політики, професійні та чесні. Які борються не тільки на виборах за владу, а кожний день відстоюють інтереси українського народу. 
Ми маємо ВОЛЮ змінити країну.

Сергій Розоpа балотується від партії «ВОЛЯ» по одномандатному мажоритарному округу №121 (Львівська область). 

Передвиборча сторінка  Сергія Розоpи, кандидата на позачергових парламентських виборах 2014 року по 121 виборчому округу  Львівської області.

  • Усі новини
  • Всі
  • Головні
  • Регіональні
  • Анонси подій
  • Люстрація
  • Інститут розвитку громад
  • Форум малих реформ
  • Вибори 2014
Поділитися новиною:
Поділитися