8 жовтня, 17:00

«Сьогодні громадяни стають владою», – Єгор Соболєв

 Сьогодні набагато важливіше навіть не ухвалення самих законів, включно із Законом «Про очищення влади», а те, що громадяни стають владою. Про це заявив голова Громадського люстраційного комітету, кандидат в народні депутати України від Об’єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв, виступаючи на акції у підтримку антикорупційних законів.

"Громадяни усвідомлюють, що мають прийти під парламент, мають сказати своїм політичним представникам за що і як ті повинні голосувати і домогтися цих голосувань», – зазначив він.

За словами Єгора Соболєва, говорячи про люстрацію та реалізацію антикорупційних законів, перше за все, необхідно відкрити Єдиний державний реєстр.

.«Як ви знаєте, головне запитання люстрації, на яке має відповісти кожен суддя, кожен прокурор, кожен посадовець: «Звідки майно в твоєї родини?» А для того, щоб вся країна стала люстраційним комітетом, треба щоб реєстри власності були відкриті», – наголосив Соболєв.

Він зауважив, що інформація про всі автомобілі, всі будинки, всі квартири, всі земельні ділянки має стати загальнодоступною.

 «Думаю ми, врешті-решт, правила та владу поміняємо так, як ми на це заслуговуємо всім суспільством», – резюмував кандидат.

Поділитися новиною:
Поділитися