16 жовтня, 12:58

Суд не має права відновлювати Мельника на посаді ректора – Ірина Суслова

Суд не має ні юридичного, ні морального права відновлювати Петра Мельника на посаді ректора Національної податкової академії. Про це заявила кандидат в народні депутати України по списку Об’єднання «Самопоміч», громадський активіст Ірина Суслова, коментуючи сьогоднішнє засідання суду за позовом Мельника щодо відновлення його на посаді.

«Сьогодні відбудеться засідання суду, де скандальний регіонал-втікач Петро Мельник намагатиметься відновити себе на посаді ректора Податкової Академії. Я сподіваюсь, що суддя пам’ятає про щойно ухвалений Закон «Про очищення влади» та про відповідальність за винесення неправосудних рішень» – заявила Ірина Суслова.

Кандидат у депутати нагадала, що екс-ректор неодноразово був спійманий на використанні адмінресурсу та тиску на студентів. «Мельник використовував свою посаду для тиску на студентів, які добре пам’ятають часи його ректорства. Сьогодні в Академії є новий законний ректор, який знайшов спільну мову зі студентами, а у самому виші панує демократична атмосфера», – наголосила громадська активістка.

«Повернення Мельника на посаду не тільки перекреслює прагнення студентів, та й всі здобутки Революції Гідності» – резюмувала Суслова.

Нагадаємо, що Об’єднання «Самопоміч» має 15 номер у виборчому бюлетені для голосування. 
Поділитися новиною:
Поділитися