22 жовтня, 14:46

Більшість посадовців, суддів та правоохоронців – заробітчани від влади – Єгор Соболєв

В нашій країні справжніх посадовців, суддів та правоохоронців майже немає. Більшість з них є заробітчанами від влади. Про це в ефірі Сумської ОДТРК заявив голова Громадського люстраційного комітету, кандидат у народні депутати України за списками Об’єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв. Він підкреслив, що чим швидше ми заберемо некомпетентних посадовців з відомств, тим буде краще для держави і, до речі, для них так само. 

«За їхньою думкою суспільство не змінилось. Вони вважають, що наш президент –Янукович, просто в нього прізвище інше», – підкреслив головний люстратор. 

Кандидат у нардепи зазначив, що більшість державних службовців будуть саботувати не тільки виконання закону про очищення влади, а й всіх законів. «Їх нічого не цікавить окрім можливості далі грабувати, і в цьому сенсі важливо, щоб громадяни відчули себе владою, включилися в очищення влади», – закцентував Соболєв. 

За його словами, Закон «Про очищення влади», що був ухвалений завдяки тиску суспільства, тепер треба виконувати. «Це є одним з трьох завдань «Самопомочі» в парламенті, ми хочемо домогтись, щоб він реально запрацював і просимо громадян в кожному районі, кожному містечку включитись у його виконання», – підкреслив політик. 
Також він закликав прийти на вибори та проголосувати за кандидатів, які дійсно готові працювати. 

Нагадаємо, що Об’єднання «Самопоміч», у список якого делеговані люди ВОЛІ, має 15 номер у виборчому бюлетені для голосування. За перемогу в мажоритарних округах боротимуться 32 кандидатів від партії «ВОЛЯ» у 13 областях та місті Києві.

Поділитися новиною:
Поділитися