22 жовтня, 20:45

Партія «ВОЛЯ» не підтримує кандидата Сташука по 212 округу

Політична партія «ВОЛЯ» не приймала рішень щодо підтримки кандидата по 212 виборчому округу Віталія Сташука, та не давала йому згоди на використання символіки партії.

10 вересня Національними зборами партії «ВОЛЯ» були висунуті кандидати по одномандатним виборчим округам, серед яких вказаної особи не було.

Також жоден орган політичної партії «ВОЛЯ» не приймав рішення про підтримку Віталія Сташука на позачергових парламентських виборах по 212 виборчому округу. З ним не вкладалось жодних угод про співпрацю. 

По місту Києву політична партія «ВОЛЯ» підтримує 4 кандидатів. Зокрема, Олексія Германа – на 218 виборчому окрузі, Віктора Очкура – на 216 окрузі, Артема Стельмашова – на 222 окрузі та Юрія Андрєєва – на 213. 

Дана ситуація є прикладом недоброчесного використання бренду політичної партії «ВОЛЯ», задля отримання підтримки серед населення. 

Як стало відомо кандидат по 212 виборчому округу Віталій Сташук виготовив листівки, в яких вказав себе як єдиного кандидата від демократичних сил, в тому числі й підтриманого політичною партією «ВОЛЯ». Інформація, викладена в даних агітаційних матеріалах, не відповідає дійсності. 

Поділитися новиною:
Поділитися