23 жовтня, 18:12

Підтримайте на виборах № 15 Об’єднання «Самопоміч» та Людей «ВОЛІ» у мажоритарних округах

Партія «ВОЛЯ» закликає своїх прихильників підтримати на позачергових парламентських виборах Об’єднання «Самопоміч», яке має 15 номер у виборчому бюлетені. Також ваш голос дуже важливий для кандидатів в одномандатних виборчих округах, що висунуті політичною партією «ВОЛЯ».

Партія «ВОЛЯ» делегувала своїх кандидатів у список Об’єднання «Самопоміч» для участі у виборах до Верховної Ради України. Зокрема, Люди «ВОЛІ» мають наступні номери у виборчому списку:

6 номер – Ірина Суслова, одна з лідерів громадського Люстраційного комітету. Під час Євромайдану — ініціатор перших студентських страйків Податкової академії в м. Ірпінь. Командир 1-ої сотні Самооборони Ірпінського регіону.

13 номерЄгор Соболєв, голова Громадського люстраційного комітету, засновник багатьох ініціатив за свободу слова та преси: «Не продаємося», «Стоп цензурі» та інших. Один з ініціаторів Громадського Євромайдану.

15 номерІван Мірошніченко, експерт Реанімаційного пакету реформ з сільського господарства, світової торгівлі та інвестиційної діяльності в агросекторі. Людина року в номінацій «Аграрій року» у 2011 році. Віце-президент Української зернової асоціації.

22 номерВікторія Войціцька, фінансист з більш ніж 15-річним досвідом роботи в міжнародних та українських компаніях у нафтогазовому і банківському секторах економіки (ING Bank Ukraine, Cushman&Wakefield, ТИСАГаз та інші). В минулому — координатор Гарвардського університету з питань організації та проведення фандрейзингових заходів.

29 номерПавло Костенко, співзасновник Люстраційного комітету Києва. Понад 15 років працював у сфері інвестиційних проектів. Є співвласником україно-польського підприємства «Профікс Україна». Брав активну участь в утворенні органів самоорганізації населення (ОСН) та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у м. Києві.

33 номерАндрій Немировський, активний учасник Дніпропетровського Майдану. Керував громадським об’єднанням «Чорний комітет», який діяв активно до і під час Революції Гідності. Зараз координує діяльність у протидії сепаратизму в регіоні та визволенні полонених.

39 номерОлексій Кузьменко, юрист, займається підприємницькою діяльністю. Засновник та власник ТМ MARK (виробництво меблів). Громадською діяльністю займається більше 5 років, а саме — захистом прав приватних підприємців та трудових колективів. Активний учасник Євромайдану.

48 номерРуслан Солодовніков, працював завідувачем представництва у ТБ «Український Кристал» та директором ТОВ «Епсілон Київ». Очолював Міжнародний благодійний фонд «Доброчин», займається громадською діяльністю;

52 номерГанна Позднякова, активістка Ради громадської безпеки, яка займалась запобіганням провокацій в Одеській області під час анексії Криму. Під час пікової активності проросійських сил в регіоні — координатор роботи з розгортання блок-постів, створення цілодобової медичної служби та центру бойової підготовки.

58 номерВ’ячеслав Міщенко, досвідчений управлінець, директор ТзОВ «Пропаганда-Фасад». Захисник прав та цінностей людей під час Революції Гідності. Громадський активіст у сфері мистецтва.

Об’єднаний список крім людей «ВОЛІ» та кандидатів «Самопомочі» включає представників добровольчого батальйону «Донбас», Реанімаційного пакету реформ та незалежних експертів. 

Національні збори політичної партії «ВОЛЯ» також визначили список кандидатів по мажоритарним виборчим округам. 32 кандидати боротимуться за перемогу в 13 регіонах країни та місті Києві. 

По Дніпропетровській області: Таміла Ульянова (округ №27).

По Житомирській області: Юрій Михальчук (округ №66) та Олександр Глушенко (63 округ).

По Закарпатській області: Віталій Штефуца (округ №68).

По Івано-Франківській області: Володимир Грабовецький (округ №86), Юрій Дерев’янко (округ №87) та Ольга Галабала (округ № 84).

По Київській області: Володимир Давидюк (округ №95), Ігор Постановський (округ №96) та Руслан Маховський (округ №97).

По Кіровоградській області: Євген Семенов (округ №100) та Олег Рудницький (округ №102).

По Львівській області: Данило Дерега (округ №115), Сергій Розора (округ №121) та Василь Коляда (округ №124).

По Одеській області: Руслан Форостяк (округ№134), Микола Буковський (округ №139) та Олександр Курилов (округ №140).

По Полтавській області: Оксана Піддубна (округ №146) та Олександр Кулик (округ №149).

По Рівненській області: Олександр Пантюхов (окргу №152), Андрій Мітюхін (округ №153), Павло Гріннен (Ульяновський) (округ №154), Олександр Качановський (округ №155) та Юрій Мізюк (округ № 153).

По Харківській області: Олександр Лебеденко (округ №173).

По Сумській області: Ігор Галенко (округ №161).

По місту Києву:  Віктор Очкур (округ №213), Юрій Андрєєв (округ №212), Олексій Герман (округ №218) та Артем Стельмашов (округ №222).

Підтримайте Людей «ВОЛІ» на позачергових парламентських виборах, якщо ви бажаєте побудувати сильну та демократичну державу.

Змінимо країну разом! 

Поділитися новиною:
Поділитися