24 жовтня, 10:36

Місцезнаходження зниклої Таміли Ульянової залишається невідомим

Станом на ранок п’ятниці, 24 вересня, місцезнаходження кандидата у народні депутати від партії «ВОЛЯ» по 26 виборчому округу, керівника Дніпропетровського Громадського люстраційного комітету Таміли Ульянової залишається невідомим. Про це повідомляють родичі зниклої. 

Нагадаємо, що вчора, 23 вересня, Таміла Ульянова зникла. За даними родини, її викликали з дому невідомі, представившись слідчо-оперативною групою, один із чоловіків назвався слідчим Рубаном. Ульянова мала задокументовані факти зловживань прокурором Дніпропетровської області Романом Федиком, яким була порушена кримінальна справа проти Ульянової за напад на прокурора та захоплення прокуратури. Чоловік, що представився Рубаном, попросив її вийти та передати всі документи на Федика.

В свою чергу Генеральний прокурор України Віталій Ярема повідомив, що його підлеглі не затримували Тамілу Ульянову. Слідчий Рубан, прізвищем котрого представився чоловік, який дзвонив Тамілі перед зникненням, в ГПУ дійсно працює. Але, за словами Генпрокурора, до Дніпропетровська не виїжджав і наразі знаходиться в Києві.

Поділитися новиною:
Поділитися