26 жовтня, 17:33

На Прикарпатті проти Людей «ВОЛІ» використовують провокації

У 84-му виборчому окрузі з гучномовця невідомі закликають голосувати за Людину «ВОЛІ» Ольгу Галабалу. За повідомленням її штабу – це провокація проти кандидата. Зокрема, автомобіль з гучномовцем їздив у селі Старий Лисець Тисменицького району. За даним фактом штаб звернувся в правоохоронні органи з вимогою з’ясувати обставини інциденту і встановити особи провокаторів.

Крім того, за інформацією інтернет-сайту Pravda.if.ua, на 86 виборчому окрузі, де балотується кандидат від «ВОЛІ» Володимир Грабовецький, відбувається спроба зриву роботи ОВК 86 чи впливу на її роботу зі сторони партії «Зелена планета». Починаючи з 5 жовтня, тричі змінювали секретаря окружної виборчої комісії, всі вони були представниками Української партії «Зелена планета». Наразі, 23 жовтня секретарем призначено Олександру Вінтоняк. Про заміну секретаря ОВК 86 з ЦВК повідомили лише 25-го жовтня. Олександра Вінтоняк так і не приступила до роботи.

Повідомляється, що за відсутності секретаря комісії, чи у разі невиконання ним своїх обов’язків на засіданні комісія обирає зі свого складу нового секретаря, який виконує відповідні до посади обов'язки та оформлює документи.

Поділитися новиною:
Поділитися