26 жовтня, 22:08

За результатами екзит-полів Об’єднання «Самопоміч» набирає від 11 до 14,2%

Попередній результат Об’єднання «Самопоміч» складає 13,2 %. Про це свідчать результати Національного екзит-полу, що були оприлюднені о 20.01 сьогодні, 26 жовтня, по завершенню голосування на Позачергових Парламентських виборах 2014.

За результатами інших екзит-полів Об’єднання Самопоміч має наступні рейтинги:
- Міжнародний екзит-пол – 14,2%, 
- Екзит-пол "Студії Савіка Шустера" – 13%, 
- Українські вибори 2014 – 11%.

«Люди повірили, що люди без досвіду, люди які не були політиками, люди які не представляють жодну олігархічну силу можуть піти у парламент і робити там речі про які вони говорять». Про це заявив кандидат за списком Об’єднання «Самопоміч», голова Громадського люстраційного комітету Єгор Соболєв. Крім того, він зазначив, що в це повірили 13% людей, це велика відповідальність не розчарувати їх і переконати всіх інших, 87%, що це можливо. 

«Перша дія Самопомочі в парламенті – це ініціювання і зняття депутатської недоторканності. Це буде перша справа яку ми візьмемо і зробимо. Кожен представник Самопомочі, що пройшов до парламенту, після потрапляння в Раду одразу звернеться з проханням зняти депутатську недоконаність», – сказав громадський люстратор. 

Кандидат закцентував увагу, що представники Об’єднання у Парламенті разом з суспільством змусять Раду віддати 300 голосів за те, щоб таке ганебне поняття як депутатська недоторканність залишилась в історії.

Нагадаємо, що 10 наших партійців були включені в список Об’єднання «Самопоміч», 32 людини «ВОЛІ» балотувались по мажоритарним виборчим округам.

Поділитися новиною:
Поділитися