27 жовтня, 01:23

В парламенті важливо сформувати не пропрезидентську, а проукраїнську коаліцію – Вікторія Войціцька

В парламенті необхідно сформувати не пропрезидентську, не пропрем’єрську, а проукраїнську коаліцію. Про це в ефірі Еspreso.tv заявила кандидат у народні депутати України від Об’єднання «Самопоміч» Вікторія Войціцька.

Кандидат у нардепи підкреслила, що представники «Самопомочі» прагнуть об’єднатися навколо конкретних реформ щодо тих ініціатив, які будуть потрібні громадам. За її словами, у Верховної Ради України буде дуже мало часу, щоби добитися реальних результатів. 

«Смітникові люстрації - можуть бути лише початком. Ми готові вступати в переговори на базі спільного бачення, майже з усіма силами майбутнього парламенту, однак не з тими, які голосували за закони 16 січня», – закцентувала людина «ВОЛІ».

Войціцька підкреслила, що при формуванні Кабміну необхідно відійти від квотного принципу, важливо об’єднати професіоналів, партійна приналежність не є важливою.

«Мало поміняти міністрів, важливо, щоб вони прийшли зі своїми командами, які можуть щось змінити»,– резюмувала Вікторія Войціцька. 

Нагадаємо, Національними зборами політичної партії «ВОЛЯ» було делеговано 10 людей «ВОЛІ» у список Об’єднання «Самопоміч». 

Поділитися новиною:
Поділитися