27 жовтня, 14:54

Розпочав роботу сайт «Очищення влади України»

При Міністерстві юстиції України розпочав роботу сайт «Очищення влади України», якій відображатиме хід люстраційних процесів в країні. Наразі сайт знаходиться в стані наповнення. 

Інтернет-сайт включає наступні розділи: «Перевірки», «Реєстр», «Документи», «Громадська рада» та «Контакти».

В розділі «Перевірки» ви матимете змогу ознайомитися з відомостями про стан проходження перевірки діючого чиновника, який підпадає під дію Закону України «Про очищення влади», а також знайти дані щодо претендентів на зайняття вакантних посад.

Розділ «Реєстр» відображає Єдиний державний реєстр осіб щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади». 

В розділі «Контакти» опублікована форма зворотного зв’язку та надані телефон і e-mail, за якими можна звернутись та повідомити про недоброчесних чиновників або отримати консультацію з питань реалізації люстраційного закону. Також на сайті розміщені нормативні документи, присвячені люстраційному законодавству. 

Крім того розроблена вкладка «Громадська рада», на якій відображатиметься основна інформація щодо її діяльності. Оскільки Громадська рада при Міністерстві юстиції України з питань люстрації знаходиться в стані формування, розділ поки що не розпочав свою роботу. 

Ознайомитися з сайтом ви маєте змогу за посиланням: http://lustration.minjust.gov.ua/

Поділитися новиною:
Поділитися