28 жовтня, 18:32

1-2 листопада Мистецький Арсенал вдруге прийме УКРОП

У вихідні, 1 та 2 листопада, в Мистецькому Арсеналі  відбудеться ІІ Благодійний фестиваль УКРОП, основна мета якого – збір коштів для української армії. 

Відкриття фестивалю заплановано на 11:00 1-го листопада.
«Під час УКРОПу проходитимуть  різноманітні ярмарки, виступи українських музикантів, ви матимете змогу проглянути фотовиставку «Діти Слов’янська», буде організована літературно-дискусійна зона». Про це повідомила директор Фестивалю Івона Костина. 

Вона підкреслила, що попереду зима – найважчий виклик для української армії. Попри старання всіх волонтерських організацій, більш як третина бійців досі не мають мінімального належного спорядження для подолання морозів, більш як половина забезпечені лише частково. Саме тому волонтери закликають єднатися та прийняти участь у благодійному фестивалі та підтримати своїх героїв. 
 «Впродовж двох днів ви матимете змогу придбати різноманітні патріотичні товари ручної роботи, ознайомитись з останніми досягненнями вітчизняного кінематографу, насолодитись чудовою музикою, літературою, подискутувати з громадськими діячами на актуальні теми сьогодення.», – зазначають організатори.

Відвідати захід ви можете 1 та 2 листопада з 10:00 по 21:00, плата за вхід складає 30 гривень. 
Паралельно з програмою фестивалю УКРОП в Мистецькому Арсеналі традиційно працюватиме Інноваційний освітній проект для дітей та підлітків АРСЕНАЛ ІДЕЙ, організаторами якого є Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал» та Благодійний фонд «Мистецький Арсенал».

Під час фестивалю продовжить свою роботу Благодійний проект АРСЕНАЛ ДОБРИХ СПРАВ, що під гаслом "ДІТИ-ДІТЯМ!" акумулюватиме теплі речі та корисні шкільні приладдя для дітей переселенців зі Сходу України. 

Своїм талантом та небайдужістю ви можете врятувати життя!

Нагадаємо, що Перший Благодійний фестиваль УКРОП відбувся 30-31 серпня, під час якого вдалося зібрати  понад 150 000грн. і закупити оптику для підопічних бригад Благодійного фонду «В.С. «Україна-Світ», котрий є головним організатором фестивалю та єдиним реципієнтом зібраних коштів.

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці:
https://www.facebook.com/events/836622606388279/?notif_t=plan_user_invited

Також ви можете стати волонтером фестивалю УКРОП, для чого вам необхідно заповнити розміщену нижче форму


Поділитися новиною:
Поділитися