29 жовтня, 15:40

Щоб робота Ради була ефективною, коаліційну угоду потрібно наповнити конкретикою – Сергій Таран

Для ефективності роботи парламенту, коаліційну угоду потрібно наповнити конкретикою. Найстрашніше, якщо угода буде абстрактною і туди будуть закладені загальні речі. Про це в ефірі телеканалу ТВІ заявив політолог, член Ради партії «ВОЛЯ» Сергій Таран. 

«Якщо в угоді буде написано, що через півроку будуть зроблені певні кроки в сфері оборони, ми це побачимо за конкретними результатами, наприклад, по тому, що кількість армії в нас збільшиться або зменшиться, в економіці буде запроваджена нова система податків. Якщо ж відповідних змін ми не побачимо, то в нас як у виборців буде право сказати, що ці політичні сили не справились з тим, за що брали відповідальність», – зазначив Таран.

Також він підкреслив, що під Коаліційну угоду необхідно прописати пакет законопроектів, які забезпечать досягнення конкретних результатів за визначений термін. 

«Ми повинні почати говорити не про те, хто яку посаду займе, а що буде зроблено у конкретному напрямку і як це ми можемо перевірити», – резюмував політичний експерт. 

Поділитися новиною:
Поділитися