29 жовтня, 17:50

Політики мають перестати використовувати довіру виборців для самопіару – Соболєв

Зараз важливо, щоб політика, як процес, складалася зі справ, а не лише заяв. Про це в прямому ефірі на Телеканалі новин 24 заявив голова Громадського люстраційного комітету, кандидат у народні депутати України за списком Об’єднання «Самопоміч» Єгор Соболєв.

«Кожна політична сила повинна виділити своїх представників, які повинні швидко домовитись про завдання коаліції, потім детально розписати як це треба робити і тільки після цього підписати угоду», – підкреслив Соболєв.

Щодо питання можливих партнерів по коаліції кандидат зазначив, що неприйнятним є брати в коаліцію людей, які були при попередньому режимі та ті, хто голосував за закони 16 січня. За його словами, робити коаліцію з ними – безвідповідально.
Крім того, Єгор Соболєв підкреслив, що політикам необхідно об’єднуватись навколо рішень, домовлятися та голосувати за конкретні законотворчі ініціативи.

Також він зазначив, що серед першочергових завдань Об’єднання «Самопомочі» у парламенті є зняття депутатської недоторканності, зменшення державного апарату та передача влади місцевим громадам.

Поділитися новиною:
Поділитися