30 жовтня, 14:12

Щоб виховати нове покоління держслужбовців – потрібно формувати кадровий резерв – Артем Стельмашов

Вже сьогодні і представникам влади, і представникам громадськості потрібно активно займатися формуванням кадрового резерву, для того, щоб виховати нове покоління державних службовців. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив кандидат у народні депутати України від партії «ВОЛЯ» по 222 округу Артем Стельмашов.

«Перш за все, пройти люстрацію мають самі люстратори, треба перевірити чи не є вони лобістами чиїхось інтересів, чи не замішані у співпраці з КДБ, комсомолом», – підкреслив «волівець». Оскільки, на його думку, люстрація – дуже зручний механізм для ліквідації політичних ворогів.

Зазначимо, що номінанти на членство у Громадській раді з питань люстрації при Міністерстві юстиції України на цьому тижні опублікують інформацію про себе та пройдуть процес публічної люстрації.

Під час діалогу Стельмашов зазначив, що першочерговим завданням нового парламенту є скасування депутатської недоторканності. Тоді, за його словами, люстраційний закон допоможе розібратись з тими, хто ховається за недоторканністю.

 Нагадаємо, Артем Стельмашов балотувався по 222 виборчому округу, посів друге місце, набравши 11,06%, його підтримали 9271 виборців. 

Поділитися новиною:
Поділитися