31 жовтня, 15:22

Політика пустих обіцянок повинна змінитись на політику конкретних рішень – Павло Костенко

Декларативна політика гучних гасел та пустих обіцянок повинна змінитись на політику конкретних рішень. Про це заявив кандидат у народні депутати України за списком Об’єднання «Самопоміч» Павло Костенко.

На його думку, законодавчі ініціативи нового парламенту повинні бути спрямовані на вирішення конкретних питань у правоохоронній, судовій сфері, галузях економіки. «Результати втілення нових законів повинні консолідувати суспільство, яке відтепер диктує напрямки роботи політиків, а не мовчазно сприймає нав’язаний порядок денний», – підкреслив Костенко.

 «За попередньої влади політична еліта складалася з призначенців режиму, учасників корупційних схем. Суспільству вдалося добитися переформатування цього механізму та залучити до парламентської роботи громадських активістів, експертів, журналістів, людей, які не є політиками, але є професіоналами своєї справи», – зазначив кандидат.

Павло Костенко підкреслив, що зняття депутатської недоторканності, як першочергове завдання Об’єднання в парламенті, гарантує підвищення ефективності роботи депутатів та спрощення діалогу між суспільством та владою.

Поділитися новиною:
Поділитися