24 листопада, 16:24

Люди ВОЛІ вибороли право для учасників АТО на 54 земельні ділянки на Київщині

Люди ВОЛІ з Самооборони в Київській області вибороли право для учасників АТО та членів їхніх сімей з Київщини отримати 54 земельні ділянки загальною площею 800 га. Таке право на землю для військових закріплене у рішенні Київської облради від 02.10.2014 «Про деякі питання соціального захисту військовослужбовців».

Відповідно до рішення облради, територіальними органами Держземагентства у Київській області сформовано 54 земельних масиви, загальною площею 803 га. Це земельні ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів.

Як розповів голова Самооборони в Київській області, член партії «ВОЛЯ» Володимир Давидюк, шлях до такого рішення був непростий, адже довелося здолати багато чиновницьких перепон. «Ми зібрали близько 30 бійців з 11 батальйону територіальної оборони «Київська Русь» і разом з ними взяли участь у сесії облради. Там ми вимагали надати військовим та їхнім сім’ям землю і депутати майже одноголосно за це проголосували», - розповідає Давидюк.

Зазначимо, що на Самооборону у Київській області зі сторони громадськості покладена опіка щодо організаційних та технічних питань забезпечення учасників АТО земельними ділянками.

Головне фото: www.zhitomir.info 

Поділитися новиною:
Поділитися