27 листопада, 12:41

Якщо парламент не вирішить питання бідності, то його знесуть скоріше як за рік – Ольга Галабала

Новий парламент буде недовготривалим. Він працюватиме рік – півтора – це максимум. Після того знову відбудеться перезавантаження влади. Але зараз в будь-якому випадку нова Рада має зробити кілька важливих речей: насамперед вирішити питання бідності. Бо якщо це питання не буде вирішено, то його знесуть значно швидше. 

На цьому в ефірі рівненського телеканалу «Сфера ТВ» наголосила член Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала.

За її словами, до цього складу Верховної Ради потрапило багато нових людей, в тому числі з Майдану, оновлення відбулося на 40%, але парламент надалі залишається під контролем олігархів. «Шість олігархічних сімей,  на жаль, до сих пір мають вплив на парламент. Це та річ, яка не змінилася. Ми вже по передній діяльності парламенту побачили, що є конфлікт інтересів їх та всього суспільства. Адже олігархи намагаються захисти свою власність, захистити усі схеми вимивання грошей з економіки, виведення їх за кордон і це далеко не те, що потрібно країні», - зазначила Галабала.

Вона додала, що цей парламент має прийняти нові виборчі правила, забороненити телевізійну та зовнішню рекламу політичних партій та прийняти інші антиолігархічні закони. «Зміна виборчих правил, вирішення економічних питань, вирішення питань децентралізації влади – якщо цей парламент вирішить хоча б ці речі, то ми будемо мати шанс потім обрати нову демократичну Раду, яка буде рухатися далі і впроваджувати усі необхідні зміни», - резюмувала людина ВОЛІ.

Поділитися новиною:
Поділитися