1 грудня, 16:03

Люди ВОЛІ привітали житомирських прокурорів палаючою шиною

Житомирські активісти «ВОЛІ», Демократичного альянсу та Автомайдану палаючою шиною привітали представників тамтешньої обласної прокуратури з їхнім професійним святом.

На акції люди ВОЛІ вимагали розкриття всіх 11 злочинів, які були скоєні проти активістів житомирського Майдану, а також тих, які були вчинені вже після Революції Гідності. «Однією із наших вимог було також те, щоб  працівники прокуратури відмовилися від 35 земельних ділянок, які вони хочу собі забрати. В той час, як зараз припинена виділення земельних наділів для учасників АТО», - розповідає співорганізатор акції, член партії «ВОЛЯ» Юрій Михальчук.

Він додає, що голова Житомирської ОДА та обласний прокурор пообіцяли, що впродовж двох тижнів розберуться із цими питаннями. В той час, за їхніми словами, 15 співробітників прокуратури вже готові відмовитися від своїх наділів на користь учасників АТО.

«Нам пообіцяли зібрати нашу групу ще раз через 2 тижні і розповісти про ті кроки, які будуть зроблені для розкриття 11 та інших проваджень», - резюмує людина ВОЛІ.

Поділитися новиною:
Поділитися