1 грудня, 16:46

Уряд формується за старим «кулуарним» квотним принципом — Дерев'янко

Формування нового уряду знову відбувається за старим «кулуарним» квотним принципом, замість публічного обговорення в коаліції.

Про це в ефірі ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» заявив народний депутат України, член Ради партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев'янко.

За його словами, ніщо не заважає в алфавітному порядку виставити кандидатів на міністерські посади та обговорити їх в коаліції.

Він наголосив, що усі демократичні парламентські сили отримають ще більшу підтримку на наступних виборах, якщо за час роботи цієї Верховної Ради проведуть реформи щодо боротьби з корупцією, організують повну реконструкцію державного апарату та понизять податкове навантаження на громадян.

«Усі ці реформи будуть вітатися, тому їх потрібно негайно здійснювати. Крім того, серед першочергових реформ мають бути зміни, які стосуються обороноздатності, підготовки наших бійців, людей, громадян до вміння захищати нашу державу», — зазначив політик.

Він наголосив, якщо усі ці реформи будуть першочерговими для коаліції, «тоді точно всі патріотичні депутати парламенту зможуть підставити коаліції свої плече та руку, і тоді ми точно будемо мати Україну — незалежну і цілісну, і в цілому заможну».

Поділитися новиною:
Поділитися