2 грудня, 22:19

Львівська «ВОЛЯ» стала співорганізатором кінопоказу про Майдан

Львівський осередок «ВОЛІ» долучився до організації та проведення у Львові допрем'єрного показу документального фільму від об'єднання «Вавілон» 13 про Революцію Гідності – «Сильніше ніж зброя».

Фільм було презентовано у Львові 30-го листопада.

Понад 400 глядачів, що прийшли у один із кінотеатрів Львова стали свідками півторагодинного повнометражного документального кінополотна, в якому за менше ніж 90 хвилин промайнули 94 дні Євромайдану та хроніки протистояння із сепаратистами на Донбасі.

Запрошення на кінопрем’єру отримали кілька десятків учасників Революції Гідності, ветерани АТО, лікарі Майдану, громадський актив Львова.

За словами члена партії «ВОЛЯ» Данила Дереги, завдяки таким кіноспогадам ми сьогодні ще виразніше бачимо, якого тирана скинули з трону та яку країну ми хочемо побудувати.

«Бачимо, які люди тоді і сьогодні приносять героїчні жертви в ім'я України, її цілісності та незалежності. Гідність кожного з нас, гідність нас, як країни - ось питання, яке і нині відстоюють мільйони українців. Ми повинні пам'ятати про загиблих і змагатися за очищення країни від корупції, тіньових схем та чиновницького баласту, що чинить опір люстрації», - зазначив Дерега.

Поділитися новиною:
Поділитися