30 листопада, 10:38

Новий парламент має вилікувати Україну від корупції та олігархічних монополій – Ірина Суслова

Одні з основних завдань, над яким має працювати новий парламент – це подолання корупції та усунення монополій, за якими сьогодні стоять олігархи. Про це в ефірі «Радіо Свобода» заявила народний депутат України, член Ради партії «ВОЛЯ» Ірина Суслова.

Вона зазначила, що одним зі способів боротьби з корупцією є люстрація. «Дуже важливим було прийняття закону «Про очищення владу». Але не менш важливим є парламентський контроль за його реалізаціє. Тому партія «ВОЛЯ» ініціює створення мережі регіональних представників. Це будуть парламентські уповноважені  з контролю за втіленням закону – це будуть представники партії ВОЛЯ, які будуть слідкувати за дотриманням цього закону у своїх регіонах», - розповіла політик.

Вона також додала, що «необхідно внести зміни до трудового законодавства і забезпечити проведення відкритих кадрових конкурсів. Це дозволить молодим кваліфікованим спеціалістам потрапляти у вищі органи державної влади. І не тільки на посаду керівників управлінь міністерств, але й на посади звичайних спеціалістів».

Поділитися новиною:
Поділитися