3 грудня, 14:47

«ВОЛЯ» утрималась від голосування за новий Уряд і не вбачає необхідності у створенні міністерства «правди»

Народні депутати України, члени Ради партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко та Ірина Суслова утрималися від голосування за новий складу Уряду. Парламентарі «ВОЛІ» виступали за поіменне голосування за кожну кандидатуру, адже не готові були підтримути кандидатури 4 новопризначених урядовців, а також не вбачають необхідності створення нового Міністерства інформаційної політики.

«ВОЛЯ» не підтримує такі кандидатури на міністерські посади:

Андрія ПИВОВАРСЬКОГО, кандидата на посаду Міністра транспорту і зв’язку. Пивоварський - голова групи компаній «Континіум», яка пов’язана з нардепом Ігорем Єрємєєвим (група «Воля народу», куди входят екс-регіонали і ті, що голосували за закони 16 грудня).

Володимира ДЕМЧИШИНА, кандидата на посаду Міністра енергетики. Демчишин працює керівником НКРЄ (Національна комісія з регулювання енергетики), яка зараз замішана в різноманітних корупційних схемах. Крім того, Демчишин працював директором відділу «Інвестиційний Капітал Україна» (ICU), де колишній головою ради директорів була глава НБУ Валерія Гонтарева.

Олексія ПАВЛЕНКА, кандидата на посаду Міністра аграрної політики і продовольства, через застереження щодо відсутності достатнього професійного досвіду для зайняття такої важливої посади в агросекторі.

Валерія ВОЩЕВСЬКОГО, кандидата на посаду Віце-прем’єра, оскільки він є представником старої системи, працював у Адміністрації Президента Кучми, був першим заступником міністра Хорошковського, призначений керівником Укравтодору за квотою Литвина.

Поділитися новиною:
Поділитися