3 грудня, 18:15

Замість Мельника очолити Податковий університет хоче інший регіонал

Активісти партії «ВОЛЯ» виступають проти призначення на посаду ректора Національного університету Державної податкової служби України Павла Пашка.

Активісти вважають його «людиною Януковича та Черновецького». За їхньою інформацією Павло Пашко останні чотири роки займав ключові посади, зокрема у Державній митній службі.люстраційну скаргу

«Кандидат Павло Пашко мав би підпасти під дію закону про люстрацію, однак, натомість, балотується на пост ректора університету», - говорить активіст «ВОЛІ», голова профкому студентів та курсантів Національного університету ДПС України Дмитра Педченка. - «Це людина, яка працювала в головних виконавчих структурах нашої країни при злочинній владі Януковича. Відповідно вона підпадає під закон України про люстрацію. Ми подали  у люстраційний комітет, відправили запит і будемо чекати відповіді», - зазначив Дмитро Педченко.

Зазначимо, що Павло Пашко заперечує будь-яку приналежність до якоїсь партії. Він стверджує, що був у партії у часи Радянського Союзу і що з тих пір принципово до жодної не вступає. Однак, у минулу Київрада Пашко таки потрапив по списку партії Черновецького.

Зазначимо, що вибори ректора університету ДПС України мають відбутися 23 грудня 2014 року.

Поділитися новиною:
Поділитися