4 грудня, 15:31

Ключові комітети мають очолити опозиційні патріотичні депутати – Ірина Суслова

Важливі парламентські комітети – регламентний, свободи слова та бюджетний – мають бути віддані опозиційним депутатам. Але не представникам Опозиційного блоку, бо це п’ята колона, а опозиції, яка представлена сьогодні в обличчях Борислава Берези, Димитра Яроша, Юрія Дерев’янка, свободівців та депутатів-самовисуванців із силового блоку.

У цьому переконана народний депутат України, член Ради партії «ВОЛЯ» Ірина Суслова. Про це вона заявила в прямому ефірі на телеканалі «Соціальна країна».

«Опозиційних депутатів у Раді є близько шістдесяти. І вони мають обіймати керівні посади у важливих парламентських комітетах задля здійснення контролю. Контроль повинен здійснюватися над формуванням бюджету та його виконанням, за дотриманням норм, визначених комітетом з свободи слова, а також за дотриманням регламенту», - наголошує політик.

Вона додає, що «по решті комітетів має домовлятися рада коаліції, яка повинна орієнтуватися, перш за все, на гарних фахівців, щоб вони підходили під відповідні критерії своїм займаним посадам».

Поділитися новиною:
Поділитися