7 грудня, 14:10

Люди ВОЛІ відправили в зону АТО більше 10 тонн гуманітарної допомоги

Гуманітарну допомогу для бійців в зоні АТО зібрали активісти партії «ВОЛЯ» і благодійного фонду «Побратими.UA». Лише за кілька днів, за допомоги людей, активісти зібрали теплі речі, продукти, медикаменти та буржуйки. Кажуть, що речей настільки багато, що не вистачає місця в вантажівці, тож шукатимуть додатковий транспорт.

Активіст «ВОЛІ» Михайло Якимчук розповів, що всю гуманітарну допомогу вони зібрали всього за 4 дні. «Дуже нам допомогли мешканці сіл Копанки, Верхнє, Єзупіль, міста Надвірна та Івано-Франківська. Зокрема вдячні Третій сотні самооборони Києва, активісти якої довантажать ще три тонни продуктів у Києві», - розповів Михайло.

Допомогу доставлять бійцям добровольчих батальйонів і Нацгвардії, які знаходяться у містах Дебальцеве, Щастя та Кримське.

Активістка «ВОЛІ» Таня Пришляк координувала збір допомоги в Надвірнянському районі. Каже, що акція неодноразова, адже надалі вони збиратимуть продукти для приготування куті, щоб також відправити їх тим, хто воює за нас на Сході України. «Хочемо наступного разу збирати всі інгредієнти для куті – мед, мак, горіхи. Будемо передавати вже різдвяні пакуночки», - відзначила Таня Пришляк.

Активісти «ВОЛІ» висловили вдячність Йосипу Сарахману та Івану Філіповичу. Які за власні кошти придбали фуру для доставки гуманітарної допомоги бійцям в зону АТО.

Поділитися новиною:
Поділитися